Sigurne plocice za igralista

Uporni ljubitelji biciklizma nisu u formi odbijanja uživanja u biciklizmu, čak i za vrijeme očekivane kiše. Oni objašnjavaju da dobar kišobran za biciklizam ne pravi nikakvu razliku između vožnje biciklom po kiši i kada je u dobrom vremenu. Ovdje je potencijalna kabanica za biciklizam i rangiranje najbolje opreme za kišu, uvijek će biti samo informacija poslednji, šta da se posveti pažnji prilikom kupovine. Kao što znate, naši zahtevi će biti novi kada istražujete prirodnu kišicu i odlazite u okruženje u kome je vreme hirovito.

Lagana kišna jakna - njena osnovna vrijednost je stoga što teži puno, a kada se presavije zauzima malo prostora. To je atraktivan način za vožnju u neizvjesnom vremenu, ali ne možete vidjeti stalnu pljusak. Njegova važna odluka je kratka propusnost vazduha, tj. Nakon dugog perioda intenzivnog napora, vaše telo će se prekomerno znojiti i mi ćemo se početi osećati kao u sauni.Tradicionalna kišna jakna - rizičnija je i teža od ranije opisane jakne, ali nije pogodna za šetnju, već za šetnju. Najbolja jakna za kišu trebala bi biti stajaća kragna, blago ispružena leđa (kako bi zaštitili naše bubrege od hlađenja i barem jedan džep za male predmete. Štaviše, ovakve sportske kabanice su opremljene membranom, zahvaljujući kojoj odeća ne samo da nas štiti od kiše, već i odvaja znoj, tako da nakon velikog znoja ne osjećamo neprijatan osjećaj kuhanja.Kišne hlače - izbor radi na isti način kao i sa jaknama. Ili lagani, ali lagano prozračni, ili nešto deblji, ali koji odvode znoj. Najvažnije je uvek obratiti pažnju na to da li ćemo dati i gaće za ravne hlače, po mogućnosti bez skidanja obuće (ponekad je moguće da od kiše nemamo ni želje ni uslova za odijevanje hlača.

Biciklistička odjeća može uključivati ​​sve gore navedene odjeće. Dodatno rješenje je i posebna zaštita od kiše za kacigu, cipele i rukavice. Ili će se osjetiti na centralni način koji će tražiti od osobnih preferencija biciklista i uvjeta u kojima se on nalazi.