Kancelarijski posao

Samo originalni i tehnološki jaki ureðaji, ukljuèujuæi usisivaèe atex-a ili centralne industrijske usisavaèe proizvedene zajedno sa informacijama iz ateksa, smatraju se sopstvenim kapacitetom. Obezbeðivanje sigurnosti tokom rada, zaštite knjiga i ergonomije su u ranoj fazi. Najbolji rezultati usisavanja i filtracije postignuti su korišæenjem izvrsne klase sastojaka, tehnièki poboljšavaju dizajn i kontinuirani razvoj u odjelu za filtriranje, usisavanje i filtriranje.

U bliskom velikom asortimanu naæi æete ne samo male industrijske usisivaèe, veæ i profesionalne mašine za èipove i teènosti, kao i S-agregate koji su vezani za industrijske mašine za usisavanje i vakuumske transportere.

Usisavanje prašine, usisavanje, vakuumsko èišæenje i vakuumski transport, održavanje usisnih agregata mjerom od 3 do 300 kW, sa filtriranim organizmom svih oblika i punim gosti elemenata koji distribuiraju prašinu.

Goji creamGoji cream Efikasna prirodna krema protiv bora protiv znakova starenja

Stacionarne usisne jedinice usisavaju sve neèistoæe kroz ugraðene usisne instalacije i napajaju ih u drugim rezervoarima ili transportnim ureðajima. Izuzetno proizvedeni izuzeci su prilagoðeni individualnim potrebama.

Mi smo predvodnik u oblasti inovativnih mobilnih usisnih jedinica. Ovi agregati se primenjuju na prikolice ili kamione i predstavljaju optimalan alat za bavljenje kompanijama koje pružaju usluge èišæenja proizvodnih pogona. Ovi ureðaji se koriste kada sisaju veæe doze suvog materijala sa velikih udaljenosti. Izvoðeni su prema ADR-u sa eksplozionom zaštitom prema ATEX-u.

Koristimo dizajniranje, kreiranje, montažu opreme i otprašivanje objekata. Proizvodimo instalacije za mašine za odprašivanje, ureðaje i taèke u bilo kojoj industriji. Planiramo i izdavamo instalacije za eksplozivnu prašinu.